2009-06-24

Emma rekommenderar alla som ska till Hultsfredsfestivalen 09:

Smakprov från (nästan) alla akter (Spotify)

7 kommentarer:

Inkognito. sa...

Kommittén för Gemytliga Aktiviteter i Göteborgsområdet (KGAG) rekommenderar fröken att uppsöka Ett Läger (sex miljoner judar kan inte ha fel osv...!) på Liseberg på fredag. Garanterad succé, annars får man pengarna tillbaka.

Emma sa...

Jasså, KGAG har hittat hit. Där ser man. Det var ju trevligt.
Nu är det så att fröken ska på Ett Läger (även politiskt oliktänkande och romer verkar ju gilla sådant) om ett par veckor, och har redan lovat bort sitt fantastiska (och o så eftertraktade) sällskap i morgon.
Frökens följdfråga blir följande: Vad händer efter Ett Läger?

(Och jag är mäkta imponerad av din signatur. Nytänkande! Ja gillört!)

KGAG sa...

Vi har koll på allt. Nära samarbete med FRA och IPRED, vet du. Där har du inget att sätta emot!
I nuläget är sviterna av lägervistelsen okända, men vi kan anta att stora delar av styrelsen (som inkluderar flertalet styrelsemedlemmar från konferensen i Utriket i helgen) kommer att bli överförfriskade i passande socitetslokal av hög klass i Göteborg City. Känn Er fri att föreslå sammanstrålning om så skulle önskas. Vi motsätter oss troligen inget av sådan natur eller karaktär.

(Ja! Jag är rätt nöjd själv faktiskt! :) Lagom diskret sådär.)

Emma sa...

Då är det bäst att jag slutar planera fler bomdåd. Och slutar ladda ner populärmusik. Jag vill ju inte få en stämning på halsen (om det inte är en gemytlig stämning, vill säga).
Överförfriskandet stämmer bra överens med mina planer. I övrigt lever jag ju ett väldigt spontant liv (vilket mina listor tydligt visar på) och kan därför inte föreslå plats för eventuell sammanstrålning (här vill jag säga att datorn anser att sammanstrålning inte är ett ord). Därför vill jag be om övriga kontaktuppgifter till KGAG. (Annars kan det hända att jag använder mig av mina stalkerskills (ja, det är ett hot))

(Det var ju dessutom den vackraste sången jag hört på mycket länge. Tack!)

Inte så hemligt längre sa...

Ja, det är det absolut. Man skall icke bryta mot lagen. Kul stämningsskämt förresten, haha. Göteborgskt! Hade suttit som en smäck i lördags.
Jag tror nog inte att dina stalkerskills är lika vassa som mina, så det är säkrast att jag fläker ut mina personuppgifter på the internets.

Telefonapparat: 0704074607
Och om så skulle önskas så nås vi enklast i den digitala sfären på nwbhm@hotmail.com (MSN alltså, ingen skickar väl e-mail längre förutom jag. Retorisk fråga alltså.)

Sådär, nu har jag på ett snyggt och smidigt sätt förskjutit makten och ansvaret osv på dig. :)

(Det är flänggrejer! Kan rekommendera Bat for Lashes i övrigt. Särskilt första skivan. Och massa annat! Men om jag skickar min favoritspotifyplaylist nu så blir det lätt lite... konstig stämning! Heh. Och just det, jag ångrar att jag inte hade Elton Johns bit med samma namn som min andra signatur. Dumt. Och om jag inte slutar skriva nu så får jag skaffa en egen blogg istället.)

Emma sa...

Haha. Ja, jag fick verkligen till det! Typiskt att skämten aldrig kommer vid rätt tillfälle. Vem bryr sig om ett skämt i en blogg, egentligen?
Jag tror inte du bör underskatta mig. Det kan bli farligt (kanske var även detta ett hot, man vet aldrig).
Tack för utfläkningen! Jag kommer nog lika snyggt och smidigt förskjuta tillbaka ansvaret (men aldrig makten), när du minst anar det (uppenbarligen gillar jag det där med hot).

(Ja, kanske en alldeles egen blogg vore något. Annars kan du ju alltid låta min :) Haha. Inte bara lite nyfiken jag blev på din favoritspotifylista!)

Daniel :( sa...

Haha, jag bryr mig om skämt i bloggar! Jag hatar tråkiga bloggar. Så nu har du lite press på dig eftersom jag har lagt till dig i min blogg-mapp. Men just nu är det bara du som skriver regelbundet, haha. Folk är sega som fan.

Jag blir inte så rädd för dina hot faktiskt, det var ju jag som började stalka dig osv. Men visst, ring du och stöna om nätterna om du vill! (Obs, skämt.)

Ja.. men jag undviker ju att skaffa blogg av samma anledning som jag undviker Facebook vet du. Ska sanningen fram så är nog bilddagboken min blogg (och ibland myspace-bulletiner). Fast förklädd till en fjortis då!

Min lista är mycket bra faktiskt! Har utvecklat den under 8 månder ungefär. Den har t.o.m. ett tema som inte går av för hackor! Du får gärna ge mig dina listor någon gång om du vill, jag är nyfiken på vad du lyssnar på!